Muurikkalan kyläyhdistys osallistuu valtakunnalliseen kyläpäivään lauantaina 10.6 Seurojentalolla. 

ALUSTAVA OHJELMA:

Kello kymmenen ovet avautuvat ja Taidenäyttelyn avajaiset. Esillä on nykyisten ja entisten kyläläisten taidetta. Sekä koululaisten piirustuksia aiheesta "Kotikyläni Muurikkala". Esiliinoja on esillä näyttelyssä "Entisii eskoi ja essui". Kahvila on auki klo 10-16. Myynnissä on myös arpoja. 

Klo 11  runotuokio Tyyne Muurikan, Heimo Hyypiän ja Terttu Ravin runoja.

Klo 14  Muurikka-pannun MM-heittokisat.

Päivän aikana järjestetään valokuvauskilpailu "KYLÄMAISEMA". Kuvauspäivä on lauantai ja osallistua voi yhdellä otoksella per kuvaaja. Kuvauskohteena tietysti Muurikkalan maisemat. Kilpailuohjeita saa kahvilasta.

Tohmonmäen uimarannalla on käytössä soutuvene viikonlopun ajan. Viikonloppuna on hyvä mahdollisuus tutustua Urpalanjokeen ja Kavalanjärveen soutelemalla. 

Urpalanjoen uittopatsaan toteuttamisideoita otetaan vastaan kahvilassa.

Muurikkalan kylään liittyviä kirjoja on esillä kahvilassa. Voit myös tuoda omia kirjojasi lauantaina kahvilaan näytille. 

Perennojen vaihtoa on myös tarkoitus järjestää pihapiirissä.

MYÖS SUNNUNTAINA 11.6 kahvila on auki Seurojentalolla 11-16.

Viikonlopun tuotto menee su 16.7 evakkomuistomerkin "Lähtöasema" paljastustilaisuuden kuluihin. Patsashankkeen vetäjänä on Muurikkalan Kyläyhdistys. 

Merkkailehan päivämäärät - 10-11.6 ja 16.7 kalenteriisi. Tervetuloa puuhaamaan järjestelyihin, nauttimaan päiväkahveista  ja paikallisesta taiteesta tai heittämään mm-ennätystä Muurikka-pannulla! Arpajaispalkintoja vastaanotetaan, niitä voi toimittaa Seppälän Katjalle, Husun Sirpalle tai Ravin Tertulle.