Muurikkalan Kylätoimikunta on nyt Muurikkalan Kyläyhdistys ry. Kylätoimikunta perustettiin vuosia sitten kyläläisten yhteiseksi seuraksi. Toiminta oli vapaamuotoista sekä helposti lähestyttävää. Toiminta olikin aluksi vilkasta. Vuosien saatossa toiminta kuitenkin hiipui, maailma ympärilläkin muuttui. Viime vuosina toiminta on ollut hiljaista ja toimijoita niukasti. Jotta toiminta jälleen vilkastuisi ja vastuu levittyisi useammalle ihmiselle päätettiin kyläkokouksessa, marraskuussa 2013. kylätoimikunta rekisteröidä ja virallistaa yhdistykseksi. Samalla nimi muuttui. Nimen muutos kertoo kaikkille kylätoimijoile ympäri suomen, että olemme yhdistys. Kyläyhdistyksen hallitukseen koitettiin saada edustajia kaikista Muurikkalan muista seuroista ja yhdistyksistä.

Vuosien varrella on järjestetty niin aikuisille kuin lapsillekin tapahtumia, perustettu Muurikkalan nettisivut sekä blogi jne. Kyläyhdistykseen voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen ja maksamalla vapaaehtoisen kertaluonteisen liittymismaksun. (Henkilötietoja tarvitaan lakisääteiseen jäsenrekisteriin)

Tammi- Helmikuussa  järjestetään lapsille ( aikuisetkin saavat tulla ) leffa-ilta, tulossa uusia Muurikkala t-paitoja jne.

Kiitos kaikille vuosien varrella toimintaan osallistuneille  sekä onnea ja menestystä uudelle kyläyhdistykselle :)

Muurikkalan Kyläyhdistys ry

Puheenjohtaja Kati Lavonen   Varapuheenjohtaja Antti Uutela

Muut hallituksen jäsenet: Sirpa Husu, Katja Seppälä, Aleksi Kivelä, Tiia Nieminen, Terttu Ravi  Varajäsenet: Riitta Riihelä, Marjo Kuuva sekä Sari Autio