DSC_0670.jpg

Eilen siis juhlittiin pitäjän toiseksi vanhinta urheiluseuraa. Pitkäkosken Kisailijat on perustettu 1912, ja Muurikkalan Kaiku on viisi vuotta vanhempi kuin emäseura Miehikkälän Vilkas. Tässä muutamia kuvia juhlan tunnelmista. 

DSC_0666.jpg

Onnittelujen vastaanotto; seuran puheenjohtaja Ismo Kärhä ja sihteeri Tatu Lavonen.

DSC_0658.jpg

Taitavat sisarukset Iina ja Saana Husu, heiltä sujuu niin urheilu kuin soittaminen.

DSC_0687.jpg

DSC_0694.jpg

Muurikkalan Kaiku on toiminut ansiokkaasti jo sata vuotta. Juhlassa jaettiin kiitokseksi seuran viiri usealle seuran toimintaan osallistuneelle urheilijalle sekä seuran hyväksi talkoita tehneille toimijoille.

DSC_0696.jpg

Juhlassa kuultiin Ari Vainoin laatima historiikki. Seura perustettiin nimellä Muurikkalan Kömpelö, nykyiseksi nimi muuttui kuitenkin jo melko pian. Seuran toiminta alkoi keppivoimistelusta, jota kokoonnuttiin tekemään vuorollaan eri taloihin. Seuran mestyksekkäintä aikaa oli 1930-luku Mikko Husun johdolla. Seura on ollut, ja on edelleen yleisseura, jonka menestyneimmät lajit ovat hiihto, juoksu ja yleisurheilu. Seuran historia ansaitsee pidemmän kirjoituksen, palaankin Muurikkalan Kaikun menneisyyteen pidemmällä historiallisella katsauksella viimeistään syksyllä. 

DSC_0700.jpg

Toivon, että Muurikkalan Kaiku liikuttaa jäseniään näissä maisemissa vielä pitkään. Vielä kerran lämpimät onnittelut sata vuotiaalle ja menestystä tulevien vuosien toiminnalle.